BUFFETHYGIEJNE

OVERORDNEDE HYGIEJNEFORDELE:

Kan I sætte et "flueben" ud for disse 2 regler, så er I allerede godt på vej til en rigtig god hygiejne:

• Har I en varmeplade der kan holde den varme mad på minimum 75 grader?
• Har I en køleplade der kan holde ferskvarer på max 5 grader?

Ved modtagelsen af maden:

• Er alt som det skal være? har du fået det du har bestilt?
• Kolde retter stilles på køl indtil servering
• Den lune ret bliver i thermokassen til servering

Klargøring og servering:

• En god ide er, at lade være med at stille al maden frem på èn gang. Har I f.eks. fået 2 fade med den samme slags pålæg, så behold det ene fad i køleskabet til det første fad er tomt.
• Stil den varme mad på varmepladen. Husk at tænde varmepladen ca. 15 min. inden brug.
• Husk at der skal være tænger, gafler osv. i alle skåle og på alle fade. Ellers risikerer I at folk bruger deres egen service til at tage med med.
• Husk at lægge en serviet om brødet, så man kan holde på den når man skærer

Regler:

• Al mad skal kasseres senest kl 13.00. Dette gælder dog ikke brød. Da det indebærer en sundhedsrisiko, anbefaler vi, på det skarpeste, at dette overholdes!
• Brug af køle-varmeplader anbefales.

Det er en udbredt misforståelse at "det er ok" at tage rester fra buffeten med hjem og spise med familien. Dette indebærer en sundhedsrisiko, og Teddys Kantine ApS kan på ingen måde tage ansvar for følgerne deraf!